Actiune caritabila derulata de UDOMR la Petrosani

Cativa copii proveniti din familii nevoiase din Petrosani au primit pachete din partea UDOMR. Reprezentanti au adus cadourile la Biserica Sf. Varvara din cartierul Aeroport.

In Saptamana Patimilor, una plina de semnificatii religioase, u grup de oamenii inimosi s-au alaturat preotilor de la Biserica Sf. Varvara pentru a aduce un strop de bucurie sufletelor copiilor nevoiasi. Astfel 30 de copii din Valea Jiului au primit cate un pachet.

Fiind Saptamana Patimilor, ultima saptamna inainte Pastelui, cea mai semnificativa saptamana. Noi ne-am hotarat sa venim la parintele Patrascu sa-l ajutam. Astazi am adus un grup de copii de la Sc. Gen. I.G. Duca care sa cante si sa incante pe copii napastuiti, cei mai nevoiasi. Am adus cateva pachete, constand in jucarii, alimente si imbracaminte, a spus Mariana Popa, organizator.

Ne-am adunat astazi intr-un grup restrans, desi am fi vrut sa fim mai multi, pentru a ajuta in Saptamana Patimilor copii nevoiasi, necajiti si in special acei copii care sunt asistati social, care nu au parinti. Sa-i ajutam cu cateva donatii din partea unui sponsor important, care a venit special de la Arad, dl. Radu Nelu si care a infiintat Uniunea Democrata a Oamenilor Muncii din Romania (UDOMR), o asociatie non-guvernamentala in scopuri caritabile, a declarat Adina Cioc, organizator.

La eveniment, un grup de elevii din cadrul aceleasi scolii au sustinut un spectacol pe teme religioase pentru a-i incanta pe cei prezenti acolo.

Reprezentanti UDOMR vor continua, pe viitor, sa organizeze astfel de actiuni. De asemenea, s-a deschis la Petrosani si o filiala a ONG-ului pentru a fi, oarecum, mai aproape de oamenii din zona si de problemele lor.

Video

Categories: Portofoliu, Știri

Leave a Comment


*